Skip to main content

Op deze pagina vind je interessante links met betrekking tot art en die allemaal gelinkt zijn aan penselen.nl

Alcoholmarker.nl is gevestigd in de kunstkader gebouw en daar bevind zich ook mono art supplies

Verf, inkt, papier, klei, pigmenten, penselen, potloden, spuitbussen, schildersdoeken en -ezels: je vindt het allemaal bij Mono art supplies

http://www.monoartsupplies.nl

Kunstlijst.nl heeft een eigen lijstenmakerij met een ruim assortiment lijsten, vakkundige mensen en scherpe prijzen:

http://www.kunstlijst.nl

Atelier kunstmagazine richt zich op kunstliefhebber met een passie voor tekenen, schilderen en met een brede belangstelling voor kunst. Artikelen met een educatief karakter, verhalen over kunst en kunstenaars en de driemaal per jaar uitgeschreven teken of schilderwedstrijd maken Atelier tot een begaanbaar en gevarieerd kunstmagazine. Atelier is het kunstblad van Nederland voor de ondernemende kunstliefhebber die zijn passie voor tekenen en schilderen met veel plezier in de praktijk brengt.

https://www.ateliermagazine.nl/

Iris Frederix is een autonoom kunstenares met een realistische stijl van schilderen. Haar werk wordt beschreven als klassiek, fris en chique en is opgenomen in privécollecties en verschillende bedrijfscollecties in binnen- en buitenland. Ze is landelijk bekend van het programma ‘Project Rembrandt’ waarin ze als coach leerling kunstschilders bij staat. Ook geeft ze masterclasses in haar atelier in Utrecht. Nu start ze met online lessen en hebben wij van penselen.nl in samenwerking met Iris een prachtige collectie art materialen bij elkaar gezocht om het beste uit jezelf te halen.

https://www.penselen.nl/product-categorie/iris-frederix/

http://www.irisfrederix.com

Anouk Bijsterbosch is een schilder die zich inzet voor de realistische traditie: figuren, portretten en landschappen. Ze werkt met natuurlijk licht, live modelopstellingen en en-plein-air. Haar werkplek De Florence studio is een Klassiek Atelier in Apeldoorn waar je wekelijkse sessies en workshops in tekenen en schilderen kunt volgen. Hier kan je een paar prachtige penselen pakketten vinden persoonlijk door Anouk uitgezocht.

https://www.penselen.nl/product/florence-studio-meesterkopie-selectie-extended-versie-penselen-set/
https://www.anoukbijsterbosch.com

Mo Tuncay met artiesten naam: Paschamo. geboren in het kleine stadje Denizli, Turkije, waar zijn reis begonnen is.. Als jongen speelde hij graag buiten, kijkend naar de kleuren en figuren van de natuur. Gedreven door nieuwsgierigheid en de behoefte om zijn leven tot het uiterste te leven, verliet hij op 22-jarige leeftijd zin familie en ging naar Nederland. Na jaren hard werken en een eigen gezin stichten, werd hij gesloten en rusteloos. Hij kan je niet vertellen hoe opgewonden hij was toen die de schilderkunst ontdekte! Alsof al zijn levenservaringen tegelijk uitgedrukt wilden worden. Nog steeds houden mensen van de energie en passie in zijn schilderijen en de manier waarop hij zijn en de mensen hun dromen kleurt. Daarom kun je zijn schilderijen over de hele wereld vinden, van de VS tot Australië. In samenwerking met penselen.nl heeft hij een paar prachtige penselen in een pakket gevoegd waarmee jij je creaties werkelijkheid kan laten worden.

https://www.penselen.nl/product/paschamo-large-works-acrylic-brush-set-extended/
https://www.motuncay.com/

Esther van Tilburg is een professioneel portretschilder en schildert alweer meer dan 25 jaar portretten in opdracht.

Portretten zijn mijn passie. Ik hou van losse, sprankelende en levendige portretten. Dat is ook precies waar mijn opdrachtgevers van houden en wat mijn cursisten ook zo graag willen leren. Portretten waar het leven vanaf spat.

Door haar jarenlange ervaring met het geven van schilderlessen en natuurlijk door haar eigen ervaring als portretschilder weet ze precies waar haar cursisten tegenaan lopen en mee worstelen. In de cursussen van Esther verklapt ze  je heel graag haar methode waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om van die heerlijk sprankelende portretten te schilderen. (En dat is eenvoudiger dan je misschien denkt:))!

Esther geniet er enorm van om haar cursisten een duwtje in de rug te geven en ze net dat beetje zelfvertrouwen te geven dat ze nodig hebben om heerlijke portretten te schilderen en enorm veel plezier in het schilderen te krijgen. Ook hier in onze webshop kun je haar penselen pakketten vinden

http://www.penselen.nl/esthervantilburg

http://www.leerbeterschilderen.nl

Schilderen met olieverf, zonder oplosmiddelen?

Cobra is de watervermengbare olieverf van Royal Talens. Cobra is een professionele olieverf met dezelfde hoogwaardige pigmenten en viscositeit die je gewend bent, zonder gebruik te hoeven maken van schadelijke oplosmiddelen. Nu kan je werkplek vrij zijn van oplosmiddelen als terpentine, want het enige wat je nodig hebt om Cobra te verdunnen is water!

Cobra olieverf is verkrijgbaar in 70 kleuren en twee varianten: Artist en Study. Om je aanbod compleet te maken biedt Cobra ook penselen, een zeep en verschillende hulpmiddelen, zoals mediums en vernissen aan. Samen claimen we een oplosmiddelvrije toekomst! Ben je klaar voor de revOILution?

Cobra. De nieuwe generatie olieverf.

http://www.cobraverf.nl

De waardering van alcoholmarker.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.